Απόλλων Αεκ / «Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το : Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! "Εγκεφαλικά" με την Λίνα και το εκπληκτικό στήθος
"Εγκεφαλικά" με την Λίνα και το εκπληκτικό στήθος from sportdog.gr
Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! «Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το
«Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το from sportdog.gr
Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Νέο Honda CR-V e:HEV και Sport Line - Fosonline
Νέο Honda CR-V e:HEV και Sport Line - Fosonline from www.fosonline.gr
Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Απόλλων Αεκ / «Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το : Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν παράτησε τη φάση του 62' και έφερε μπροστά στο σκορ τον . Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Ο ιωαννίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.